fbpx
Testimoniale
La nunta noastra, dupa lungi căutări, ne am hotarat sa colaboram cu Alex si Mihai pentru ca materialele lor au fost cele care ne-au transmis cele mai multe emotii. De la prima noastra intalnire ne-am simtit foarte confortabili in prezenta lor, iar asta consideram ca ne-a ajutat foarte mult la crearea materialelor. In ziua cea mare, au avut grija sa surprindă cele mai intense momente, in cel mai natural mod. Baietii au dat dovada de creativitate pe tot parcursul zilei, de la pregătiri, pana la biserica, shooting-ul de dupa si petrecerea in sine. Rezultatul primit ne-a lasat uimiti. Le suntem foarte foarte recunoscători atat lor, cat si celor doua asistente. Suntem convinși ca am facut cea mai buna alegere si ii recomandam din toata inima celor care isi doresc materiale care sa transmită emoția din ziua nunții, poate si peste zeci de ani.
Alexandru Crisitian Negoita
Să fi fotograful unei nunți este foarte frumos, dar nu este deloc ușor să ști că o să ai momente pe care nu o să le poți repeta să îți iasă poza perfectă. Alex este omul care nu a avut nevoie de regie sau de momente de repetiție pentru a fotografia emoțiile și trăirile noastre, știe și face fotografii unice, perfecte și fără filtre inutile, este omul perfect la momentul perfect care știe ce are de făcut fără stres și fără prea multe explicații. Alex, ești un om cu suflet bun și să ști că numai oamenilor care fotografiază cu sufletul le iese poza perfectă🤗 , ne bucurăm enorm și îți mulțumim că ai fost alături de noi și că ne-ai arătat nunta noastră prin ochii obiectivului tău. ❤️ "Fotografia este o piedică în calea uitării!"
Adriana Dobre
Il recomand pe Alex cu toata increderea! Este suuuuper profi si supeeer mega de treaba!! Face imposibilul sa prinda cadrele cele mai bune!! Ne-am simtit in largul nostru alaturi de el si de intreaga echipa! Am simtit ca traiesc momentele emotionante alaturi de noi!! Multumim ca ai surprins emotia din ziua noastra importanta! Recomandam cu mare drag!! Ei sunt THE BEST!!!
Mihaela-Teodora Ciobanu
Îl recomandam pe Alex ca fotograf, deoarece pune suflet in tot ceea ce face, reusind sa transpună iubirea și emoțiile in fotografii. Este un fotograf pasionat, profesionist, dedicat cu idei pentru cadrele perfect. Colaborarea cu el a fost una de excepție, cu siguranța vom mai colabora si pe viitor. Recomandam fara dar si poate! 🔝👌🏻
Lavinia Anghelescu