fbpx

despre mine

Salut! Eu sunt Enny Alex iar pentru mine fotografia de eveniment este un stil de viață. Dacă la început a fost doar o pasiune care îmi întreținea starea de spirit si entuziamul, astăzi această pasiunea este un job full time. Pot spune acum după mulți ani în care am tot fotografiat, că IUBESC FOTOGRAFIA, iubesc să transform acele momente imperfecte în emoții perfecte, pentru oamenii din jurul meu. Sunt un om simplu, deschis să cunoască noi oameni și noi experiențe. Dar astea sunt doar câteva cuvinte despre mine, cel mai bine mă vei cunoaște in ziua evenimentului tău!

_8002095

Despre mine

Hei! Eu sunt Cristiana iar pe mine ma veti intalni de fiecare data la evenimentele voastre alaturi de Alex. Pot spune in urma unor experiente dragute, ca joc un rol foarte important in ziua evenimentului tau! Tot ceea ce vezi pe acest web site nu ar arata asa daca eu nu as fi alaturi de colegul, prietenul dar cel mai important fratele meu Alex.  Eu sunt asa cum se spune in popor, sunt cea de-a treia mana, eu sunt omul potrivit la momentul potrivit. Astept cu nerabdare momentul in care ne vom cunoaste! 

Raspuns la diverse intrebari frecvente pe care le primesc

Cat stai la eveniment?
Voi fi prezent  incepand cu pregatirile mirilor și voi  impacheta ‘arsenalul’ la finalul petrecerii (exceptand situatiile in care pentru unii petrecareti ‘finalul’ este sinonim cu a doua zi).

Cate fotografii predai?
Nu merg niciodata la un eveniment pentru a realiza un anumit număr de fotografii ci de fiecare dată pentru a surprinde cat mai multe momente frumoase și unice. Din experienta mea de peste 200 de evenimente, pot spune ca niciodata nu am predat mai puțin de 600 de fotografii la un eveniment, dar am predat si cu mult, mult peste.
Arătați-mi că vă iubiți și lăsați numărul în seama mea!

Faci sedinta foto in ziua nuntii?
Da, este chiar obligatorie :). Chiar daca veți opta pentru ședinta foto de după nuntă, această ședintă din ziua nunții nu trebuie să lipsească.
Veți avea multe fotografii cu voi, instantanee, de grup etc…dar câteva portrete intr-un cadru intim cu voi doi e necesar să existe. Starea voastră sufletească din acea zi nu se va putea recrea.

Te ocupi și de video?

Nici dacă aș putea să o fac nu cred ca mi-aș dori. Partea video este cu totul alta treaba și trebuie să fie facuta de un profesionist în acest domeniu. Ce pot să fac pentru voi este să vă recomand persoana care face acest lucru cu aceeași pasiunie și placere cu care eu fotografiez.