fbpx
Crăciun de Poveste

Ședință foto de Crăciun in București, intr-un decor ideal atât pentru copii, cât și pentru adulți. Apropierea Crăciunului cu pași repezi este o bucurie pentru cei mici, deoarece acestea reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, atunci cand totul este despre „ei”  este momentul excelent pentru a face o super ședința foto. Pozele rezultate din aceste  ședințe foto se pot transforma în albume minunate și amintiri prețuite toata viața.

 

Atunci cand se apropie sărbătorile și sosește vremea pozelor de Crăciun, entuziasmul va fi mereu prezent. Iar asta pentru că este o oportunitate excelenta de a petrece timp de calitate alături de copilașii voștri și pentru a le oferi o experiență de neuitat, dar mai ales amintiri de neuitat.

Spre exemplu, sunt foarte mulți părinți care nu au avut niciodată ocazia să beneficieze de o astfel de experiență. Aceste ședințe foto de Crăciun vor reprezenta un moment unic pentru orice copil. Spiritul Crăciunului îi va îmbrățișa pe cei mici și le va oferi o experiență fotografică de neuitat.

Alege ședința foto de Crăciun intr-un decor ideal pentru copilul tau!

Crăciun de Poveste

Au mai ramas doar 25 de locuri libere
Lei 350
  • Sedinta foto de 40 de minute.
  • 30 de fotografii editate
  • In Weekend +45 lei
  • Predare online in 60 de minute
Alege album foto
Vă așteptăm la adresa afișată mai jos!

vestimentatia

Pentru a surprinde cele mai frumoase amintiri, avem nevoie și de vestimentație cu tematică de Crăciun. Cu acest lucru ne poate ajuta partenerul nostru „Haine cu tematică de Crăciun” tot ce trebuie sa faceti este sa dati clik pe butonul de mai jos!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp