fbpx
Crăciun de Poveste

Ședință foto de Crăciun in Centrul Vechi București,  avem 5 decoruri ideal atât pentru copii, cât și pentru adulți. Apropierea Crăciunului cu pași repezi este o bucurie pentru cei mici, deoarece acestea reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, atunci cand totul este despre „ei”  este momentul excelent pentru a face o super ședința foto. Pozele rezultate din aceste  ședințe foto se pot transforma în albume minunate și amintiri prețuite toata viața.

 

Atunci cand se apropie sărbătorile și sosește vremea pozelor de Crăciun, entuziasmul va fi mereu prezent. Iar asta pentru că este o oportunitate excelenta de a petrece timp de calitate alături de copilașiii voștri și pentru a le oferi o experiență de neuitat, dar mai ales amintiri de neuitat.

Spre exemplu, sunt foarte mulți părinți care nu au avut niciodată ocazia să beneficieze de o astfel de experiență. Aceste ședințe foto de Crăciun vor reprezenta un moment unic pentru orice copil. Spiritul Crăciunului îi va îmbrățișa pe cei mici și le va oferi o experiență fotografică de neuitat.

Rezervarea se face în baza unui avans de 200 lei.
Posarlie Alexandru
RO94BREL0005534139150100
Vă așteptăm în cele 5 decoruri de Poveste
Vă așteptăm la adresa afișată mai jos!
Str. Nicolae Tonitza nr. 11, ap. 5, etaj. 2, interfon 5, Centrul Vechi Bucuresti

Galerie 2022

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp