fbpx

Sedinta foto de Paste in Bucuresti, intr-un decor ideal pentru copii, un super studio. Apropierea Pastelui cu pasi repezi este o bucurie pentru cei mici, deoarece acestea reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade a anului, atunci cand totul renaste este momentul excelent pentru a face fotografii. Pozele rezultate din sedintele acestea foto se pot transforma in albume minunate si amintiri pretuite toata viata.

Atunci cand se apropie sarbatoarea Iepurasului si soseste vremea pozelor de Primavara, entuziasmul va fi mereu prezent. Iar asta pentru ca este o oportunitate excelenta de a petrece timp de calitate alaturi de copilasii vostri si pentru a le oferi o experienta de neuitat, dar mai ales amintiri de neuitat.

Spre exemplu, sunt foarte multi parinti care nu au avut niciodata ocazia sa beneficieze de o astfel de experienta, intr-un studio din Bucuresti. Aceste sedinte foto de Paste vor reprezenta un moment unic pentru orice copil. Este momentul de a experimenta momente frumoase in decorul nostru de poveste . Spiritul Iepurasului ii va imbratisa pe cei mici si le va oferi o experienta fotografica de neuitat.

Alege sedinta foto de Paste intr-un decor ideal pentru copilul tau!

Ce haine este indicat sa poarte cei mici la o sedinta foto de Paste?

Intr-un astfel de context cu tematica de Paste, cei mici trebuie imbracati in hainute lejere, confortabile, care sa ii faca sa se simta in largul lor si sa putem obtine cele mai frumoase zambete . Insa, se pot purta si costumase sau rochite cu specific sarbatorilor de Paste / Iepuras. Cum ar fi: rochite de printese, body-uri cu imprimeuri cu iepurasi, costumase elegante, blug albastru si camasa in carouri.

 

 

Pachete si Preturi
Pachet Start

200 Lei

Pachet Recomandat

300 Lei

Pachet Gold

400 Lei

*Pentru clientii cu copii mai putin cooperanti pe parcursul sesiunii, nu putem garanta numarul de poze din oferta.